A. L. Jackson

İçimdeki Sen


"Hayır, Aly, hayır."

Bir panik dalgası yavaş yavaş bedenime yayıldı. Domino taşları nasıl birbiri ardınca düşerse içimdeki panik de öyle yayılıyordu. Vücudumdaki her bir hücre alev almış gibiydi. 

"Nasıl? Bunu nasıl yapabildim ben?" Başını başka bir yana çevirdi. Sonra yeniden bana baktı. "Bilmiyorum. Ben... ben her şeyi mahvettim." Her şeyi nasıl mahvetmişti ki? İçimden sessiz ve alaycı bir gülüş yükseldi. Her şeyi mahveden her zaman için bendim. Ben.

A. L. Jackson hakkında yazılanlardan;
'Her zaman olduğu gibi, A. L. Jackson insanların duygularına nasıl dokunacağını biliyor. Yazdığı her kelime anlam yüklü. "İçimdeki Sen" sürükleyici bir kaybetme öyküsü. Birlikte olmak kaderlerinde olan iki ruhun, gerçek mutluluğa giden yolun kendilerini affetmekten geçtiğini keşfetmelerinin hikayesi. Tek kelimeyle nefes kesici.'
- Gail McHugh, New York Times, çok satan romanlarından "Collide" ve "Pulse" ın yazarı. -

Sayfa Sayısı: 448

Baskı Yılı: 2015

Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık

İlk Baskı Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 448

Dil : Türkçe

Link: https://yadi.sk/i/53kKOU_v3RqkMp



Son Pişmanlık






Öyle hatalar vardır ki ömür boyu pişmanlık duyarız. Christian için, Elizabeth'e ihanet ettiği gündü.

Christian Davison'ın hayatıyla ilgili planı bellidir. Avukat olup babasının hukuk şirketinin başına geçecektir. Hiçbir şey yoluna çıkamaz; ne Elizabeth Ayers ne de doğmamış çocukları.

Elizabeth, Christian'ın onu hayatından çıkarmasıyla son beş yılını kızına bakabilmek için mücadele edip ona güvenli, rahat bir hayat verebilmek için her şeyini feda ederek geçirir.

Christian ise beş yıl boyunca ailesini terk ettiği için pişmanlık duyar ve onları geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır - tıpkı Christian'ın onları üzeceğine inanan Elizabeth'in, kızını korumak için her şeyi yapmaya hazır olması gibi.

Christian tekrar hayatlarına girmek için çabalarken Elizabeth, birini bağışlanamaz bir hata yaptığında affetmenin ve yıllarca nefrete dönüşen bir aşkı yeniden canlandırmanın mümkün olup olmadığını sorgulamaya başlar. Yoksa bazı yaralar o kadar derindir ki asla iyileşemezler mi?

Herkes ikinci bir şansı hak eder derler.


Sayfa Sayısı: 328

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık

İlk Baskı Yılı : 2013

Sayfa Sayısı : 328

Link: https://yadi.sk/i/prJ2V80l3Rqkfk




Kalbimin Sahibi



İki kaybolmuş ruh...

Altı yılını geçmişinden kaçarak, son sekiz ayını da geceleri ona rahat vermeyen rüyalarla savaşarak geçiren genç bir adam...

Gerçek aşkın ne olduğunu bu genç adam ona gösterene kadar, tüm hayatını umutsuzluk içinde geçiren genç bir kadın...

Altı sene boyunca boş hırsların ve sahte ilişkilerin dünyasına hapsolan William, kırılma noktasına vardığının ve bir yerden patlayacağının da farkındadır. Maggie ise, kendisini koşulsuz seven bu adam sayesinde karanlıkla geçen ömründe ilk defa bir ışık görür. Fakat kurtarıcısı, altı sene önce bu karanlığa yenik düşünce Maggie, kendini nasıl kaçacağını bilmediği bir hayatın içinde bulur.

Tam altı sene sonra William dönmeyeceğine yemin ettiği tek yere geri dönmek zorunda kalınca, yıllar önce tek bir bakışla kalbini çalan kadınla yüz yüze gelir. Yıllarca derinlere gömdüğü arzularının ve hayatı boyunca sevdiği tek kadınla birlikte bir hayat kurma hayallerinin yeniden gün yüzüne çıkmasıyla William, artık ondan altı yıl önce çalınanı geri almak için savaşmaya hazırdır.

Oysa William'ın bu savaşın ona neye mal olacağına dair en ufak bir fikri dahi yoktur.
Tutkun ve Son Pişmanlık'ın çok satan yazarı A.L. Jackson'dan sürükleyici bir aşk öyküsü daha sizlerle buluşuyor.

Sayfa Sayısı: 392

Baskı Yılı: 2013

Dili: Türkçe
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık
İlk Baskı Yılı : 2013
Sayfa Sayısı : 392






Comments

Popular posts from this blog

A. Şnurov

A. Kadir Çüçen